Ett kort med en blomkrans

av scrappyzzelochmat

Hej

Här kommer ett ”glad-midsommar-kort” lite sent, men jag vill ändå visa hur jag haft riktiga blommor som förebild till blommorna på kortet. Om någon känner igen kortet, så har det varit med på svensk scrapbookings midsommar crop.

Till prästkragarna så har jag använt den smalare stansen av 880e Tonic Studios Petal Pairs Box Set 1. Tyvärr så hade jag ingen gul halvpärla eller något liknade. Mitten är istället gjord med gul makers och gult stickles.

Blåklinten är gjorda med 894e Tonic Studios Petal Pairs Petite 3 i tre lager, sammansatta med en brads. För att få rätt blå,  så är de mistade med blå Dylusion och vatten i en plastmugg. När de ändå var blöta, så passade jag på att skrynkla till dem lite.

Helst ville jag gjort vallmoblommor, men insåg att jag inte hade 884e Tonic Studios Petal Pairs Box Set 5 hemma eller tid att köpa dem. Då fick det bli rosor istället. De är ju också röda och fina 😉

Till dem så har jag använd den bredare av 880e Tonic Studios Petal Pairs Box Set 1- stansarna. Till rosorna så stansade jag tre lager och satte ihop dem med en liten brad. Sedan formade jag dem till rosor utan att använda vatten.

För att få med grönt, så gjorde jag blad med hjälp av hjärtstansen, 858e Tonic Studios Paper Punch – Medium ‘Classic Heart Sider’. Bladen är formade lite lätt med fingrarna och limmade bara i bakkant, så att de blir lite mer bladlika.

Ha en jättebra dag

Kramar Marie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: