Om designteamet

Här kommer en presentation av alla medlemmar i designteamet.

ANITA

Jag heter Anita och är 58 år. Gift och har fem härliga ungdomar mellan 18 och 26 år.
Jag började med denna underbara hobby i november 2006 då jag anmälde jag mig till en scrapbooking-kurs. Jag gör mest layouter men det sista året är det korttillverkningen som tagit överhanden.
Jag skapar lååångsamt, väljer papper, motiv, upplägg och dekorationer väldigt noga. Vill gärna få fram känslan i fotografiet/stämpelmotivet och tycker om när allt harmoniserar med varandra.
Älskar stämplar och försöker att använda dom både på kort och layouter. Motiven målar jag med Distress Inks.
Mitt favoritverktyg från Tonics är för tillfället Super Trimmern! Love it!!
Går framåt gör jag med fötter i storlek 39!!

MARIE

Jag heter Marie och är snart 42 år eller 40+, beroende på humör. Kallar mig oftast för MarieG eller scrapyzzelochmat på olika bloggar och forum. Jag är gift och har två barn på 6 och 10 år, samt två marsvin. Vi bor i villa lite utanför Göteborg.
Jag har alltid pysslat i olika material och tekniker, målning, tyg, smycken, modelltillverkning så länge jag kan minnas. Ingen av mina barndomskompisar har blivit förvånade över att jag har börjat scrappa. I flera år så undvek jag pysselbutiker, men sedan var jag tvungen att göra några LO’s och då var det kört 😉
Min stil är blandad och jag vill ha det så. Gillar att växla mellan shabby, strikt, dirty, rent, steampunk med mera och även växla mellan LO’s, kort och alter allt efter humör.
Mitt favoritverktyg från Tonic Studios just nu är hörnstansen, 951e, som ger väldigt fina bårder, stansen med bredare blomblad i Petal pairs-setet, 880e, som jag har gjort massor av olika blommar med och Mini Rotary Perforator, 251e, till att göra ”slitna” kanter med.
Skostorlek 39

JESSICA

Namn: Jessica
Ålder: 37 år
Civilstånd: har en partner in crime men bor solo med min 7-åriga son.
Hur länge jag pysslat: Så länge jag kan minnas, men seriöst med scrapbooking sedan 2004.
Favoritsaker att göra: allt som man kan sätta en sax i 🙂 men det blir mest kort.
Favoritverktyg från Tonics: 726e Multi Detal Craft Punch ”Butterfly” – använder den till allt!
Stil: Färgstarkt & stilrent
Skostorlek: 38

HANNA

Hanna Nyström heter jag, 26 år gammal. Småbarnsmorsa och terrierägare som de allra flesta dagar är lyckligt gift med en underbar make. Att scrappa gör mig lycklig och det är väl därför jag liksom nästan med våld tvingar in det i min vardag. Ska ju bara spendera tid med familjen först, rasta hunden, dra en dammsug, storhandla, tapetsera om och stuva makaroner, trampa på lego, platta håret och förhindra att min son skaffar sig skallskador utanför kontorstid så vi slipper åka till akuten. Sen scrappar jag för brinnande livet. Limmet flyger, tejpen trasslar ihop sig och jag skär mig i fingret. Då är jag tillfreds, och känner djupt inne i hjärtat hur lyckligt lottad jag är.
Är en pysseljunky sen barnsben men officiell scrapnörd sedan min son föddes i maj 2010. För då har man ju inte tillräckligt att göra så varför inte skaffa sig en hobby också.
Tycker själv att jag har en bred scrapstil och provar gärna det mesta. LO’s är det som i huvudsak gäller i det nyströmska hemmet, med mycket färg och mönster. Utgår ofta från fotona och dess färg och stil.
När jag försöker att bete mig lite mer som folk så är jag tyrann… nej, förlåt, jag menade lärare. Är väl en tvättäkta kontrollbehovsmänniska som vandrar runt på jorden i storlek 38 och domderar, både på jobbet och hemma. Trevlig jag låter nu.
Har gått och kärat ner mig i Tonic Studios i allmänhet och i deras border system i synnerhet. Ska visa er varför längre fram. Ska bli så kul att scrappa  ”in the name of Tonic studios”. Hanna undercover liksom. Ha de gött nu som vi säger i de värmländska skogarna, så ses vi.

MAGGAN

Snabbfakta:
Namn: Margitha Åhdin
Ålder: 38 år ung
Höjd över havet: 168cm
Markpackningsfaktor: …för mycket
Skostorlek: 38-39
Civilstånd: Sambo med en jägare och mamma till två små trollungar
Bor i: Villa i Norrland, granne med skogen
På garageinfarten: Står en Ford och en Volvo
I hundgården: Bor en drever
Yrke: undersköterska
I kylskåpen: Finns alltid ägg, smör och mjölk
I skafferiet: Finns alltid mjöl, makaroner och chips
Favoritprogram på TV: Criminal Minds och Tre trappor
Hobby: Allt som involverar papper, lim, punchar och skratt
DT: Ordinarie DT hos Reprint och här på Tonic Studios svenska blogg
På forumen: Heter jag maggan_maggis oftast…
Top 5: Stansar, stansar och stansar. Det var tre, åsså min slice och stämplar
Varför: När storasyster föddes så var jag ute efter en hobby. Det blev scrapbooking. Eller papperspyssel kanske jag hellre skulle kalla det, för hur jag än gör så lyckas jag inte med en LO. Älskar att altra och göra nytt. Älskar mindre att göra många av samma…
Sist men inte minst: Hoppas jag att mina små alster kommer att inspirera.

BIRGITTA

Kallar mig för Mim… för när jag var liten kunde jag inte säga Birgitta utan det blev Mim vill ha… Mim med…
Bor gör jag på Sveriges 4:e största ö Hisingen, tillsammans med Eive, har två vuxna söner och två barnbarn.
Har alltid gillat att skapa saker med mina händer, har stickat och sytt mycket. Jobbet består av att kränga garner till garnbutiker över hela Sverige, översätter även stickbeskrivningar från norska till svenska.
På hösten 2005 skulle det bli tjejkväll vi skulle göra julkort, okej tänkte jag det kan man väl vara med på. Och vad hände jo nu är jag fast… fast… fast i denna härliga hobby.
Många kort har det blivit efter det, jag gillar även att göra askar tycker om uträkningen och se om det blir som jag tänkt. LO har det inte blivit många men jag kan kanske ändra mig där.
Lever på stor fot storlek 40, inte överviktig har bara underlängd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: